Sterillium met pomp: de perfecte oplossing voor hygiënische handdesinfectie

Sterillium classic Betrouwbare desinfectieoplossing met pomp

Sterillium is een merknaam voor handdesinfectiemiddelen die worden gebruikt om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen. Het is een van de meest populaire handdesinfectiemiddelen ter wereld en wordt in verschillende sectoren gebruikt. Sterillium met pomp is een variant van Sterillium die wordt geleverd met een pomp om het gebruik te vergemakkelijken. In dit artikel zullen we dieper ingaan op Sterillium met pomp en hoe het werkt.

Wat is Sterillium met Pomp?

Sterillium met pomp is een handdesinfectiemiddel dat wordt geleverd met een pomp. Het is een alcoholhoudend middel dat wordt gebruikt om de handen te desinfecteren. Sterillium met pomp is verkrijgbaar in verschillende formaten, van kleine flesjes voor persoonlijk gebruik tot grote flessen voor gebruik in ziekenhuizen en andere instellingen.

Hoe werkt Sterillium met Pomp?

Sterillium met pomp is een alcoholhoudend middel dat wordt gebruikt om de handen te desinfecteren. Het bevat 70% isopropylalcohol, dat effectief is tegen een breed scala aan ziektekiemen, waaronder bacteriën, virussen en schimmels. Het werkt door de celwanden van deze ziektekiemen te beschadigen, waardoor ze afsterven.

“Sterillium met pomp, een hygiënische oplossing voor schone handen.”

Sterillium met pomp

Waarom is Sterillium met Pomp belangrijk?

Handdesinfectiemiddelen zijn belangrijk omdat ze helpen de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen. Sterillium met pomp is een effectief middel om de handen te desinfecteren en kan helpen om de verspreiding van ziektekiemen te verminderen. Het is vooral belangrijk in ziekenhuizen en andere instellingen waar de kans op infectie groter is.

Hoe gebruik je Sterillium met Pomp?

Het gebruik van Sterillium met pomp is eenvoudig. Volg deze stappen:

 1. Druk op de pomp om een kleine hoeveelheid Sterillium op uw handen te krijgen.
 2. Wrijf uw handen gedurende ten minste 30 seconden grondig in elkaar, zorg ervoor dat u alle oppervlakken bedekt.
 3. Laat het middel op uw handen drogen.

Hoe vaak moet je Sterillium met Pomp gebruiken?

Het is belangrijk om Sterillium met pomp regelmatig te gebruiken om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen. Gebruik het na het aanraken van oppervlakken die mogelijk besmet zijn en voordat u voedsel bereidt of eet. In ziekenhuizen en andere instellingen wordt het vaak gebruikt voor en na het verzorgen van patiënten.

Sterillium 500 ml Handige pompdispenser voor intensief gebruik

Voordelen van Sterillium met Pomp

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van Sterillium met pomp. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

 1. Effectieve desinfectie: Sterillium met pomp is effectief in het doden van een breed scala aan ziektekiemen, waaronder bacteriën, virussen en schimmels.

 2. Gemakkelijk te gebruiken: Sterillium met pomp wordt geleverd met een pomp die het gebruik vergemakkelijkt. Dit maakt het een handig middel om te gebruiken, vooral in instellingen waar veel mensen het moeten gebruiken.

 3. Snel drogen: Sterillium met pomp droogt snel op de handen en laat geen plakkerig gevoel achter. Dit maakt het comfortabel om te gebruiken.

Nadelen van Sterillium met Pomp

Er zijn ook enkele nadelen verbonden aan het gebruik van Sterillium met pomp. Enkele van de belangrijkste nadelen zijn:

 1. Droogt de handen uit: Sterillium met pomp kan de handen uitdrogen bij regelmatig gebruik. Het is belangrijk om een vochtinbrengende crème te gebruiken om de handen gehydrateerd te houden.

 2. Kan de huid irriteren: Sommige mensen kunnen een allergische reactie of irritatie krijgen bij het gebruik van Sterillium met pomp. Het is belangrijk om het gebruik te stoppen als u huidirritatie krijgt.

Waar kun je Sterillium met Pomp kopen?

Sterillium met pomp is verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen en online winkels. Het is verkrijgbaar in verschillende formaten, van kleine flesjes voor persoonlijk gebruik tot grote flessen voor gebruik in ziekenhuizen en andere instellingen.

Sterillium met pomp is een veelgebruikt handdesinfectiemiddel in ziekenhuizen en andere medische instellingen vanwege de effectiviteit tegen bacteriën, virussen en schimmels.

Sterillium navulling Duurzame oplossing voor hygi nische handdesinfectie

Hoe bewaar je Sterillium met Pomp?

Sterillium met pomp moet worden bewaard op kamertemperatuur, uit de buurt van direct zonlicht en warmtebronnen. Het moet worden bewaard op een droge plaats en buiten het bereik van kinderen.

Veiligheidsmaatregelen bij het gebruik van Sterillium met Pomp

Er zijn enkele veiligheidsmaatregelen die moeten worden genomen bij het gebruik van Sterillium met pomp. Enkele van de belangrijkste maatregelen zijn:

 1. Buiten bereik van kinderen houden: Sterillium met pomp moet buiten het bereik van kinderen worden bewaard. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat kinderen het niet per ongeluk inslikken.

 2. Niet gebruiken op beschadigde huid: Sterillium met pomp mag niet worden gebruikt op beschadigde huid, omdat het de huid kan irriteren.

 3. Niet inademen: Sterillium met pomp mag niet worden ingeademd, omdat het schadelijk kan zijn voor de longen.

Alternatieven voor Sterillium met Pomp

Er zijn verschillende alternatieven voor Sterillium met pomp die kunnen worden gebruikt om de handen te desinfecteren. Enkele van de meest populaire alternatieven zijn:

 1. Handzeep: Handzeep is een effectief middel om de handen schoon te maken en te desinfecteren. Het kan worden gebruikt in combinatie met water om de handen grondig te reinigen.

 2. Handdesinfecterend middel zonder alcohol: Er zijn handdesinfecterende middelen zonder alcohol beschikbaar die minder uitdroging veroorzaken dan Sterillium met pomp.

Sterillium met pomp is een effectief middel om de handen te desinfecteren en kan helpen om de verspreiding van ziektekiemen te verminderen. Het is belangrijk om het regelmatig te gebruiken, vooral in instellingen waar de kans op infectie groter is. Er zijn enkele nadelen verbonden aan het gebruik van Sterillium met pomp, zoals het uitdrogen van de handen en mogelijke huidirritatie. Het is belangrijk om veiligheidsmaatregelen te nemen bij het gebruik van Sterillium met pomp en het buiten bereik van kinderen te houden. Er zijn ook alternatieven beschikbaar voor Sterillium met pomp, zoals handzeep en handdesinfecterende middelen zonder alcohol.

Scroll naar boven