Ontwerp je eigen unieke condoom met eigen foto – Bestel nu online!

Condoom met jouw foto Bescherming op maat

Een condoom met je eigen foto erop is een uniek product dat steeds populairder wordt. Het is een condoom waarop je een foto van jezelf, je partner of iets anders kunt laten afdrukken. Het is een grappig en persoonlijk cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Maar waarom zou je een condoom met je eigen foto willen hebben? En hoe werkt het precies?

Hoe werkt het?

Het proces van het maken van een condoom met je eigen foto erop is vrij simpel. Je kunt online een bestelling plaatsen bij een bedrijf dat deze service aanbiedt. Vervolgens kun je een foto uploaden die je op het condoom wilt laten afdrukken. Het bedrijf print deze foto op het condoom en stuurt het naar je op.

Waarom zou je een condoom met je eigen foto willen hebben?

Er zijn verschillende redenen waarom je een condoom met je eigen foto zou willen hebben. Hieronder hebben we de belangrijkste redenen voor je op een rijtje gezet.

Het is een grappig cadeau

Een condoom met je eigen foto erop is een grappig cadeau om te geven aan je partner, vrienden of familieleden. Het is een persoonlijk cadeau dat zeker voor een lach zal zorgen.

Het is een uniek product

Een condoom met je eigen foto erop is een uniek product dat je niet snel ergens anders zult vinden. Het is een persoonlijk en origineel cadeau dat je niet snel zult vergeten.

Het is een manier om jezelf te laten zien

Een condoom met je eigen foto erop is een manier om jezelf te laten zien. Je kunt een foto van jezelf op het condoom laten afdrukken en deze aan je partner geven. Het is een grappige en persoonlijke manier om jezelf te laten zien.

Het is een manier om veilig seks te hebben

Een condoom met je eigen foto erop is natuurlijk in de eerste plaats bedoeld om veilige seks te hebben. Door een condoom te gebruiken bescherm je jezelf en je partner tegen seksueel overdraagbare aandoeningen en ongewenste zwangerschappen.

Het is een manier om jezelf te beschermen

Een condoom met je eigen foto erop is ook een manier om jezelf te beschermen tegen ongewenste zwangerschappen en seksueel overdraagbare aandoeningen. Door veilige seks te hebben bescherm je niet alleen jezelf, maar ook je partner.

Condoom met eigen foto

Waar kun je een condoom met je eigen foto bestellen?

Er zijn verschillende bedrijven die een condoom met je eigen foto aanbieden. Hieronder hebben we de belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

Condoomfabriek.nl

Condoomfabriek.nl is een Nederlandse webshop die verschillende soorten condooms verkoopt, waaronder condooms met je eigen foto erop. Je kunt een foto van jezelf, je partner of iets anders op het condoom laten afdrukken. De prijzen variëren van € 1,95 tot € 2,95 per stuk, afhankelijk van de hoeveelheid die je bestelt.

Condoom.nl

Condoom.nl is een andere Nederlandse webshop die verschillende soorten condooms verkoopt, waaronder condooms met je eigen foto erop. Ook hier kun je een foto van jezelf, je partner of iets anders op het condoom laten afdrukken. De prijzen variëren van € 1,95 tot € 2,95 per stuk, afhankelijk van de hoeveelheid die je bestelt.

Condoom-Anoniem.nl

Condoom-Anoniem.nl is een Nederlandse webshop die verschillende soorten condooms verkoopt, waaronder condooms met je eigen foto erop. Je kunt een foto van jezelf, je partner of iets anders op het condoom laten afdrukken. De prijzen variëren van € 1,95 tot € 2,95 per stuk, afhankelijk van de hoeveelheid die je bestelt.

Durex.nl

Durex.nl is de website van het bekende condoommerk Durex. Ook hier kun je een condoom met je eigen foto erop bestellen. De prijzen variëren van € 9,99 voor een set van 6 condooms tot € 24,99 voor een set van 24 condooms.

Waar moet je op letten bij het bestellen van een condoom met je eigen foto?

Als je een condoom met je eigen foto wilt bestellen, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Hieronder hebben we de belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

De kwaliteit van de foto

Zorg ervoor dat de foto die je uploadt van goede kwaliteit is. Een onscherpe of wazige foto zal niet goed op het condoom worden afgedrukt.

Het formaat van de foto

Let op het formaat van de foto die je uploadt. De meeste websites geven aan welk formaat de foto moet hebben om goed op het condoom te kunnen worden afgedrukt.

De levertijd

Houd rekening met de levertijd van het condoom met je eigen foto erop. In de meeste gevallen duurt het 1-2 werkdagen voordat het condoom wordt geleverd.

De prijs

Let op de prijs van het condoom met je eigen foto erop. De prijzen kunnen per website verschillen, dus vergelijk de prijzen voordat je een bestelling plaatst.

Een condoom met je eigen foto erop is een grappig en persoonlijk cadeau dat steeds populairder wordt. Het is een uniek product dat je niet snel ergens anders zult vinden. Er zijn verschillende redenen waarom je een condoom met je eigen foto zou willen hebben, zoals het geven van een grappig cadeau of het laten zien van jezelf aan je partner. Als je een condoom met je eigen foto wilt bestellen, let dan op de kwaliteit en het formaat van de foto, de levertijd en de prijs.

Scroll naar boven