Ontdek de voordelen van de Speedglas lashelm met Adflo – Verbeter uw werkervaring vandaag nog!

Adflo Accessoire voor Speedglas Lashelm

Lassen is een van de meest uitdagende en gevaarlijke taken in de metaalindustrie. Het vereist niet alleen vaardigheid en precisie, maar ook de juiste uitrusting om de veiligheid van de lasser te waarborgen. Een van de belangrijkste uitrustingen bij het lassen is de lashelm. En als het gaat om lashelmen, is de speedglas lashelm met Adflo een van de beste opties op de markt.

Wat is een Speedglas lashelm met Adflo?

Een Speedglas lashelm met Adflo is een geavanceerde lashelm die is ontworpen om lassers te beschermen tegen de gevaren van lassen. Het bestaat uit een helm en een ademhalingssysteem dat de lucht filtert en de lasser voorziet van schone lucht om in te ademen tijdens het lassen.

De helm zelf is voorzien van een donker scherm dat de ogen van de lasser beschermt tegen het felle licht van het lassen. Het scherm wordt automatisch donkerder wanneer de boog wordt gestart, waardoor de lasser een beter zicht heeft op het werkstuk. De helm is ook voorzien van een verstelbare hoofdband en een zachte kinband om de pasvorm en het comfort te optimaliseren.

De Speedglas lashelm met Adflo is ontworpen om de drager te beschermen tegen schadelijke dampen en gassen tijdens het lassen.

Het Adflo ademhalingssysteem is een draagbare, batterijgevoede luchtzuiveringsunit die is ontworpen om de lasser te voorzien van schone lucht om in te ademen tijdens het lassen. Het systeem gebruikt een combinatie van filters om de lucht te zuiveren en te voorzien van verse, zuurstofrijke lucht. Het systeem is lichtgewicht en comfortabel om te dragen, en kan worden gedragen op de rug van de lasser of op een riem om de taille.

Voordelen van een Speedglas lashelm met Adflo

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van een Speedglas lashelm met Adflo. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste voordelen:

Betere bescherming van de ogen

Een van de belangrijkste voordelen van een Speedglas lashelm met Adflo is de verbeterde bescherming van de ogen van de lasser. Het donkere scherm van de helm beschermt de ogen tegen de schadelijke straling van het lassen, terwijl het automatisch donkerder wordt om de lasser een beter zicht te geven op het werkstuk.

Verbeterde ademhaling

Een ander belangrijk voordeel van een Speedglas lashelm met Adflo is de verbeterde ademhaling. Het Adflo ademhalingssysteem zorgt voor schone lucht om in te ademen tijdens het lassen, waardoor de lasser minder risico loopt op ademhalingsproblemen als gevolg van het inademen van schadelijke dampen en gassen.

Verhoogde productiviteit

Een Speedglas lashelm met Adflo kan ook de productiviteit van de lasser verbeteren. Door de verbeterde bescherming van de ogen en de verbeterde ademhaling kan de lasser zich meer richten op het lassen en minder worden afgeleid door vermoeidheid en ongemak.

Comfortabel om te dragen

Een Speedglas lashelm met Adflo is ook comfortabel om te dragen. De verstelbare hoofdband en zachte kinband zorgen voor een goede pasvorm en comfort, terwijl het Adflo ademhalingssysteem lichtgewicht en comfortabel is om te dragen.

Veiliger lassen

Een Speedglas lashelm met Adflo zorgt voor veiliger lassen door de verbeterde bescherming van de ogen en de verbeterde ademhaling. Dit kan leiden tot minder ongevallen en verwondingen als gevolg van het lassen.

Speedglas lashelm met adflo

Hoe werkt een Speedglas lashelm met Adflo?

Een Speedglas lashelm met Adflo werkt door de combinatie van de helm en het Adflo ademhalingssysteem. Hieronder vindt u een korte beschrijving van hoe het systeem werkt:

De helm

De helm van een Speedglas lashelm met Adflo is voorzien van een donker scherm dat de ogen van de lasser beschermt tegen het felle licht van het lassen. Het scherm wordt automatisch donkerder wanneer de boog wordt gestart, waardoor de lasser een beter zicht heeft op het werkstuk. De helm is ook voorzien van een verstelbare hoofdband en een zachte kinband om de pasvorm en het comfort te optimaliseren.

Het Adflo ademhalingssysteem

Het Adflo ademhalingssysteem is een draagbare, batterijgevoede luchtzuiveringsunit die is ontworpen om de lasser te voorzien van schone lucht om in te ademen tijdens het lassen. Het systeem gebruikt een combinatie van filters om de lucht te zuiveren en te voorzien van verse, zuurstofrijke lucht. Het systeem is lichtgewicht en comfortabel om te dragen, en kan worden gedragen op de rug van de lasser of op een riem om de taille.

Het gebruik

Wanneer de lasser begint met lassen, zet hij de helm op en start hij het Adflo ademhalingssysteem. Het scherm van de helm wordt automatisch donkerder wanneer de boog wordt gestart, waardoor de lasser een beter zicht heeft op het werkstuk. Het Adflo ademhalingssysteem zorgt voor schone lucht om in te ademen tijdens het lassen, waardoor de lasser minder risico loopt op ademhalingsproblemen als gevolg van het inademen van schadelijke dampen en gassen.

Onderhoud van een Speedglas lashelm met Adflo

Een Speedglas lashelm met Adflo vereist regelmatig onderhoud om ervoor te zorgen dat het systeem optimaal blijft werken. Hieronder vindt u enkele tips voor het onderhoud van uw Speedglas lashelm met Adflo:

Reiniging

Reinig de helm regelmatig met een zachte doek en milde zeep om vuil en stof te verwijderen. Reinig het Adflo ademhalingssysteem regelmatig met een zachte doek en milde zeep om vuil en stof te verwijderen.

Vervanging van filters

Vervang de filters van het Adflo ademhalingssysteem regelmatig om ervoor te zorgen dat de luchtzuivering optimaal blijft werken. Raadpleeg de handleiding van uw Speedglas lashelm met Adflo voor de aanbevolen vervangingsintervallen voor de filters.

“Met de Speedglas lashelm en Adflo heb ik de perfecte combinatie van comfort en bescherming gevonden.”

Batterijvervanging

Vervang de batterijen van het Adflo ademhalingssysteem regelmatig om ervoor te zorgen dat het systeem optimaal blijft werken. Raadpleeg de handleiding van uw Speedglas lashelm met Adflo voor de aanbevolen vervangingsintervallen voor de batterijen.

Opslag

Bewaar uw Speedglas lashelm met Adflo op een veilige en droge plaats om beschadiging en vervuiling te voorkomen. Bewaar het Adflo ademhalingssysteem op een koele en droge plaats om de levensduur van de batterijen te verlengen.

Een Speedglas lashelm met Adflo is een geavanceerde lashelm die is ontworpen om lassers te beschermen tegen de gevaren van lassen. Het bestaat uit een helm en een ademhalingssysteem dat de lucht filtert en de lasser voorziet van schone lucht om in te ademen tijdens het lassen. Het gebruik van een Speedglas lashelm met Adflo biedt vele voordelen, waaronder betere bescherming van de ogen, verbeterde ademhaling, verhoogde productiviteit, comfortabel om te dragen en veiliger lassen. Om ervoor te zorgen dat uw Speedglas lashelm met Adflo optimaal blijft werken, is regelmatig onderhoud belangrijk. Door deze tips te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw Speedglas lashelm met Adflo u de beste bescherming biedt tijdens het lassen.

Scroll naar boven