Ontdek de kracht van de STIHL HSA 86 met accu en lader – Perfect voor het snoeien van heggen

Stihl HSA 86 krachtige accu heggenschaar

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige heggenschaar, dan is de Stihl HSA 86 met accu en lader een uitstekende optie. Deze heggenschaar is ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionele gebruikers en biedt een aantal indrukwekkende functies en voordelen. In dit artikel zullen we de Stihl HSA 86 in detail bespreken, zodat je een goed geïnformeerde beslissing kunt nemen over de aankoop van deze heggenschaar.

De voordelen van de Stihl HSA 86

Een van de belangrijkste voordelen van de Stihl HSA 86 is het feit dat hij op een accu werkt. Dit maakt hem draadloos en draagbaar, wat betekent dat je vrij kunt bewegen terwijl je werkt. Je hoeft je geen zorgen te maken over het aansluiten van een verlengsnoer of het vinden van een stopcontact in de buurt van je werkplek. Bovendien is de accu van de Stihl HSA 86 uitwisselbaar met andere accuproducten van Stihl, waardoor je geld kunt besparen op de aanschaf van extra accu’s.

Een ander voordeel van de Stihl HSA 86 is dat hij krachtig genoeg is om zelfs de dikste takken te snoeien. Met een snijlengte van 62 cm en een messnelheid van 3.000 slagen per minuut kun je snel en efficiënt werken. Bovendien is de heggenschaar licht van gewicht en gemakkelijk te manoeuvreren, wat vermoeidheid tijdens het werk vermindert.

Accu en lader

De Stihl HSA 86 wordt geleverd met een accu en een lader. De accu heeft een voltage van 36 V en een capaciteit van 5,2 Ah. Dit betekent dat de accu voldoende vermogen heeft om langdurig te werken zonder opnieuw te hoeven worden opgeladen. De lader heeft een laadstroom van 6 A en laadt de accu binnen 105 minuten volledig op.

Stihl hsa 86 met accu en lader

Veiligheid

Veiligheid is van groot belang bij het gebruik van een heggenschaar. De Stihl HSA 86 is ontworpen met veiligheid in gedachten en heeft verschillende functies om letsel te voorkomen. Zo is de heggenschaar uitgerust met een tweehandsbediening, wat betekent dat je beide handen nodig hebt om de heggenschaar te bedienen. Dit voorkomt dat je per ongeluk de schaar activeert terwijl je hem vasthoudt.

Bovendien heeft de Stihl HSA 86 een tipbescherming, wat betekent dat de punt van de messen is afgerond om te voorkomen dat je per ongeluk in je eigen lichaam snijdt. Ook heeft de heggenschaar een elektronische rem, wat betekent dat de messen onmiddellijk stoppen wanneer je de schakelaar loslaat.

Onderhoud

Het onderhoud van de Stihl HSA 86 is eenvoudig en vereist weinig tijd en moeite. Het enige wat je hoeft te doen is de messen na elk gebruik schoonmaken en smeren met een smeermiddel. Dit verlengt de levensduur van de messen en zorgt ervoor dat de heggenschaar soepel blijft werken.

Bovendien heeft de Stihl HSA 86 een verwisselbaar messysteem, wat betekent dat je de messen gemakkelijk kunt vervangen als ze bot zijn. Dit bespaart tijd en geld, omdat je niet de hele heggenschaar hoeft te vervangen wanneer de messen versleten zijn.

Ergonomie

Ergonomie is belangrijk bij het gebruik van een heggenschaar, omdat het vermoeidheid en letsel kan verminderen. De Stihl HSA 86 is ontworpen met ergonomie in gedachten en heeft een aantal functies om het comfort van de gebruiker te verbeteren. Zo heeft de heggenschaar een zachte handgreep, die comfortabel in de hand ligt en een goede grip biedt.

Bovendien heeft de Stihl HSA 86 een anti-vibratiesysteem, wat betekent dat de trillingen van de heggenschaar worden verminderd. Dit vermindert vermoeidheid tijdens het werk en zorgt ervoor dat de gebruiker langer kan werken zonder pijn of ongemak.

Stihl HSA 86 draadloze heggenschaar

Geluid

Het geluid van een heggenschaar kan storend zijn voor de gebruiker en de omgeving. De Stihl HSA 86 is ontworpen met geluidsreductie in gedachten en heeft een laag geluidsniveau van slechts 84 dB(A). Dit betekent dat de heggenschaar weinig geluid maakt tijdens het werken, wat zorgt voor meer comfort voor de gebruiker en minder overlast voor de omgeving.

Garantie

Stihl biedt een garantie van 2 jaar op de Stihl HSA 86 met accu en lader. Dit betekent dat als er tijdens de garantieperiode een defect optreedt, Stihl het apparaat zal repareren of vervangen zonder extra kosten voor de gebruiker.

Prijs

De Stihl HSA 86 met accu en lader is een hoogwaardig product en heeft daarom een hogere prijs dan sommige andere heggenscharen op de markt. De prijs van de Stihl HSA 86 varieert afhankelijk van de retailer en de locatie, maar ligt over het algemeen tussen de 400 en 500 euro.

Als je op zoek bent naar een krachtige, draadloze heggenschaar die gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden is, dan is de Stihl HSA 86 met accu en lader zeker het overwegen waard. Deze heggenschaar biedt een aantal indrukwekkende functies en voordelen, waaronder een krachtige accu, veiligheidsvoorzieningen, ergonomie en geluidsreductie. Bovendien wordt de heggenschaar geleverd met een garantie van 2 jaar, wat extra gemoedsrust biedt aan de gebruiker. Hoewel de prijs van de Stihl HSA 86 hoger is dan sommige andere heggenscharen op de markt, is de kwaliteit en prestaties de investering zeker waard.

De Stihl HSA 86 met accu en lader is een krachtige heggenschaar die tot wel 3 uur lang kan werken op één acculading.

Scroll naar boven