Kop en schotel met logo: Personaliseer jouw servies met deze unieke optie

Koffie set met bedrijfslogo print

Een kop en schotel met logo is een geweldige manier om je merk te promoten. Het is een stijlvolle en praktische manier om je bedrijf te laten zien en je klanten te laten weten dat je om ze geeft. Of je nu een restaurant, café, hotel of een ander soort bedrijf runt, een kop en schotel met logo kan je helpen om je merk te versterken en je klanten tevreden te houden.

Waarom zou je kiezen voor een kop en schotel met logo?

Er zijn veel redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een kop en schotel met logo. Ten eerste kan het helpen om je merk te versterken en je bedrijf te promoten. Wanneer je klanten een kopje koffie of thee drinken uit een kop en schotel met jouw logo erop, zullen ze zich herinneren waar ze het hebben gekregen en zullen ze het associëren met jouw bedrijf.

Bovendien kan een kop en schotel met logo ook bijdragen aan de algehele uitstraling en sfeer van je bedrijf. Als je bijvoorbeeld een café runt, kan het hebben van stijlvolle kopjes en schotels bijdragen aan de gezellige en uitnodigende sfeer van je zaak. Het kan ook helpen om je klanten het gevoel te geven dat ze in een chique en exclusieve omgeving zijn.

Welke soorten kopjes en schotels zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten kopjes en schotels beschikbaar om uit te kiezen. Het is belangrijk om een stijl te kiezen die past bij de uitstraling en sfeer van je bedrijf. Hieronder vind je enkele voorbeelden van de verschillende soorten kopjes en schotels die beschikbaar zijn:

Een kop en schotel met logo wordt ook wel een ‘merk-kop en schotel’ genoemd en wordt vaak gebruikt als promotiemateriaal voor bedrijven en evenementen.

 • Espresso kopjes en schotels: deze zijn klein en worden gebruikt voor het serveren van espresso. Ze zijn vaak gemaakt van porselein of keramiek en hebben een stijlvolle uitstraling.

 • Cappuccino kopjes en schotels: deze zijn iets groter dan espresso kopjes en schotels en worden gebruikt voor het serveren van cappuccino. Ze hebben vaak een brede bovenkant en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen.

 • Theekopjes en schotels: deze zijn vaak groter dan espresso en cappuccino kopjes en schotels en worden gebruikt voor het serveren van thee. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten.

 • Koffiekopjes en schotels: deze zijn vergelijkbaar met theekopjes en schotels, maar zijn vaak iets groter en hebben een andere vorm.

Kop en schotel met logo

Welke materialen worden gebruikt voor kopjes en schotels met logo?

Er zijn verschillende materialen die worden gebruikt voor kopjes en schotels met logo. Hieronder vind je enkele voorbeelden:

 • Porselein: dit is een populaire keuze voor kopjes en schotels omdat het duurzaam en stijlvol is. Het is ook vaatwasserbestendig en gemakkelijk schoon te maken.

 • Keramiek: dit is een ander populair materiaal voor kopjes en schotels. Het is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, maar kan gevoeliger zijn voor krassen en beschadigingen dan porselein.

 • Glas: sommige kopjes en schotels zijn gemaakt van glas. Dit kan een mooie en stijlvolle optie zijn, maar is misschien niet zo duurzaam als porselein of keramiek.

 • Plastic: sommige bedrijven kiezen ervoor om kopjes en schotels van plastic te gebruiken vanwege de duurzaamheid en het gemak. Dit is echter misschien niet de meest stijlvolle optie.

Hoe worden kopjes en schotels met logo gemaakt?

Kopjes en schotels met logo worden op verschillende manieren gemaakt, afhankelijk van het materiaal dat wordt gebruikt. Hieronder vind je enkele voorbeelden:

 • Porselein en keramiek: kopjes en schotels van porselein en keramiek worden vaak gemaakt door het materiaal in een mal te gieten en vervolgens te bakken op hoge temperatuur. Daarna wordt het logo erop gedrukt of geverfd.

  “Een kop en schotel met logo is niet alleen een functioneel item, maar ook een krachtig marketinginstrument.”

 • Glas: kopjes en schotels van glas worden vaak geblazen of gegoten in een mal. Het logo wordt er vervolgens op gedrukt of geverfd.

 • Plastic: kopjes en schotels van plastic worden meestal gemaakt door het materiaal in een mal te gieten en vervolgens te laten afkoelen. Het logo wordt er vervolgens op gedrukt of geverfd.

Hoeveel kost een kop en schotel met logo?

De kosten van een kop en schotel met logo kunnen sterk variëren, afhankelijk van het materiaal, de grootte en de complexiteit van het ontwerp. Over het algemeen zijn kopjes en schotels van porselein of keramiek duurder dan die van plastic. Hieronder vind je enkele voorbeelden van de gemiddelde kosten van kopjes en schotels met logo:

 • Porselein en keramiek: €3 – €6 per stuk

 • Glas: €2 – €5 per stuk

 • Plastic: €1 – €3 per stuk

Uniek kop en schotel design met logo

Waar kun je een kop en schotel met logo bestellen?

Er zijn verschillende bedrijven die kopjes en schotels met logo aanbieden. Hieronder vind je enkele voorbeelden:

 • Vistaprint: dit bedrijf biedt een breed scala aan kopjes en schotels met logo, evenals andere promotionele producten.

 • Helloprint: dit bedrijf biedt ook een breed scala aan kopjes en schotels met logo, evenals andere promotionele producten.

 • Drukwerkdeal: dit bedrijf biedt ook verschillende soorten kopjes en schotels met logo aan.

Het is belangrijk om te zoeken naar een bedrijf dat hoogwaardige producten levert tegen een redelijke prijs. Zorg er ook voor dat het bedrijf ervaring heeft met het bedrukken van kopjes en schotels met logo, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een product van hoge kwaliteit krijgt.

Hoe kun je het ontwerp voor je kop en schotel met logo maken?

Er zijn verschillende manieren om het ontwerp voor je kop en schotel met logo te maken. Hieronder vind je enkele voorbeelden:

 • Gebruik een sjabloon: veel bedrijven die kopjes en schotels met logo aanbieden, bieden ook sjablonen aan die je kunt gebruiken om je ontwerp te maken. Dit kan een goede optie zijn als je niet zeker weet waar je moet beginnen.

 • Huur een grafisch ontwerper in: als je op zoek bent naar een meer professioneel ontwerp, kun je overwegen om een grafisch ontwerper in te huren. Zij kunnen je helpen om een ontwerp te maken dat past bij de uitstraling en sfeer van je bedrijf.

 • Gebruik software: er zijn verschillende ontwerpsoftwareprogramma’s beschikbaar die je kunt gebruiken om je ontwerp te maken. Dit kan een goede optie zijn als je al bekend bent met ontwerpen en graag zelf aan de slag wilt gaan.

Wat zijn de beste manieren om je kop en schotel met logo te gebruiken?

Er zijn verschillende manieren om je kop en schotel met logo te gebruiken. Hieronder vind je enkele voorbeelden:

 • Serveer koffie en thee in je kopjes en schotels tijdens evenementen of vergaderingen.

 • Geef ze weg als een geschenk aan klanten of medewerkers.

 • Gebruik ze als onderdeel van een cadeaupakket voor klanten.

 • Verkoop ze als merchandise in je winkel.

 • Gebruik ze als onderdeel van je dagelijkse service in je café of restaurant.

Koffie servies met bedrijfsidentiteit

Hoe kun je ervoor zorgen dat je kop en schotel met logo opvalt?

Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je kop en schotel met logo opvalt. Hieronder vind je enkele voorbeelden:

 • Kies een opvallend ontwerp dat past bij de uitstraling en sfeer van je bedrijf.

 • Kies een kleurenschema dat opvalt en in het oog springt.

 • Zorg ervoor dat je logo duidelijk en gemakkelijk te lezen is.

 • Gebruik je kopjes en schotels op een manier die opvalt, bijvoorbeeld door ze te serveren met bijpassende servetten of suikerklontjes.

 • Maak gebruik van sociale media om je kopjes en schotels met logo te promoten.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een kop en schotel met logo?

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van een kop en schotel met logo. Hieronder vind je enkele voorbeelden:

 • Het kan helpen om je merk te versterken en je bedrijf te promoten.

 • Het kan bijdragen aan de algehele uitstraling en sfeer van je bedrijf.

 • Het kan helpen om klanten tevreden te houden en ze het gevoel te geven dat ze in een chique en exclusieve omgeving zijn.

 • Het kan helpen om je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie.

Zijn er nadelen verbonden aan het gebruik van een kop en schotel met logo?

Er zijn weinig nadelen verbonden aan het gebruik van een kop en schotel met logo. Een mogelijk nadeel is dat het duurder kan zijn dan het gebruik van standaard kopjes en schotels. Bovendien kan het onderhoud van kopjes en schotels met logo wat meer werk vereisen dan het onderhoud van standaard kopjes en schotels.

Een kop en schotel met logo is een geweldige manier om je bedrijf te promoten en je klanten tevreden te houden. Of je nu een café, restaurant, hotel of een ander soort bedrijf runt, een kop en schotel met logo kan helpen om je merk te versterken en je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Door te kiezen voor een stijlvol ontwerp en hoogwaardige materialen, kun je ervoor zorgen dat je kopjes en schotels met logo opvallen en bijdragen aan de algehele uitstraling en sfeer van je bedrijf.

Scroll naar boven