Kinetische deurbel met twee ontvangers: nooit meer een bezoeker missen!

Innovatieve deurbel voor veiligheid en comfort

Een kinetische deurbel met twee ontvangers is een apparaat dat de traditionele deurbel vervangt. Het werkt op basis van kinetische energie, wat betekent dat het geen batterijen of elektriciteit nodig heeft om te functioneren. In plaats daarvan wordt de energie opgewekt door de beweging van de deur of de belknop, die wordt omgezet in stroom die de bel doet afgaan.

De kinetische deurbel met twee ontvangers heeft twee ontvangers, wat betekent dat er twee beltonen zijn die kunnen worden gehoord in verschillende delen van het huis. Dit is handig als je bijvoorbeeld een groot huis hebt of als je in een appartement woont met meerdere kamers.

Voordelen van een kinetische deurbel met twee ontvangers

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van een kinetische deurbel met twee ontvangers. Hieronder bespreken we de belangrijkste voordelen:

Milieuvriendelijk

Een van de belangrijkste voordelen van een kinetische deurbel met twee ontvangers is dat het milieuvriendelijk is. Omdat het geen batterijen of elektriciteit nodig heeft om te functioneren, is het een duurzame en energiezuinige oplossing. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee omdat je geen geld hoeft uit te geven aan batterijen of elektriciteit.

Makkelijk te installeren

Een ander voordeel van een kinetische deurbel met twee ontvangers is dat het makkelijk te installeren is. Omdat het geen bedrading nodig heeft, hoef je geen elektricien in te huren om het te installeren. In plaats daarvan kun je het zelf installeren, wat tijd en geld bespaart.

Een kinetische deurbel met twee ontvangers werkt zonder batterijen of elektriciteit en wordt aangedreven door de beweging van de deur.

Geen storingen

Een kinetische deurbel met twee ontvangers heeft geen last van storingen. Omdat het niet afhankelijk is van elektriciteit of batterijen, is er minder kans op storingen. Dit betekent dat je altijd verzekerd bent van een werkende deurbel.

Handig in gebruik

Een kinetische deurbel met twee ontvangers is handig in gebruik omdat je de beltonen in verschillende delen van het huis kunt horen. Dit betekent dat je nooit meer een bezoeker mist, zelfs als je in een andere kamer bent. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld een baby hebt en je niet altijd de deur kunt openen.

Duurzaamheid

Een kinetische deurbel met twee ontvangers is duurzaam omdat het geen batterijen nodig heeft. Hierdoor gaat het langer mee dan een traditionele deurbel en hoef je het minder vaak te vervangen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Hoe werkt een kinetische deurbel met twee ontvangers?

Een kinetische deurbel met twee ontvangers werkt op basis van kinetische energie, wat betekent dat het geen batterijen of elektriciteit nodig heeft om te functioneren. In plaats daarvan wordt de energie opgewekt door de beweging van de belknop of de deur, die wordt omgezet in stroom die de bel doet afgaan.

De kinetische deurbel heeft een belknop die is verbonden met een veer. Wanneer je op de belknop drukt, wordt de veer samengedrukt en opgeslagen met energie. Wanneer de veer wordt losgelaten, wordt de opgeslagen energie omgezet in kinetische energie die de generator aandrijft. De generator zet de kinetische energie om in elektriciteit die de bel doet afgaan.

“Met een kinetische deurbel en twee ontvangers hoef je nooit meer een bezoeker te missen, waar je ook bent in huis.”

De kinetische deurbel met twee ontvangers heeft twee ontvangers die zijn verbonden met de bel. Dit betekent dat er twee beltonen zijn die kunnen worden gehoord in verschillende delen van het huis. De ontvangers zijn draadloos en hebben een bereik van ongeveer 100 meter.

Kinetische deurbel met twee ontvangers

Hoe installeer je een kinetische deurbel met twee ontvangers?

Een kinetische deurbel met twee ontvangers is makkelijk te installeren. Hieronder bespreken we de stappen die je moet volgen om de deurbel te installeren:

Stap 1: Verwijder de oude deurbel

Voordat je de kinetische deurbel installeert, moet je de oude deurbel verwijderen. Schakel de stroom uit en verwijder de oude belknop en de bel zelf.

Stap 2: Installeer de kinetische belknop

Installeer de kinetische belknop op de gewenste locatie. Monteer de belknop op de muur met behulp van de bijgeleverde schroeven en pluggen.

Stap 3: Installeer de ontvangers

Plaats de ontvangers op de gewenste locatie in het huis. De ontvangers zijn draadloos en hebben een bereik van ongeveer 100 meter. Zorg ervoor dat de ontvangers binnen het bereik van de bel zijn geplaatst.

Stap 4: Test de deurbel

Test de deurbel om te controleren of deze goed werkt. Druk op de belknop om te zien of de bel afgaat. Als de bel niet afgaat, controleer dan of de ontvangers binnen het bereik van de bel zijn geplaatst.

Stap 5: Schakel de stroom weer in

Schakel de stroom weer in en test de deurbel opnieuw. Als de deurbel goed werkt, ben je klaar met de installatie.

Waar kun je een kinetische deurbel met twee ontvangers kopen?

Een kinetische deurbel met twee ontvangers is verkrijgbaar bij verschillende winkels en webshops. Hieronder vind je een aantal winkels waar je een kinetische deurbel met twee ontvangers kunt kopen:

  • Bol.com
  • Coolblue
  • Gamma
  • Praxis

Wat zijn de kosten van een kinetische deurbel met twee ontvangers?

De kosten van een kinetische deurbel met twee ontvangers variëren afhankelijk van het merk en de winkel waar je het koopt. Over het algemeen kost een kinetische deurbel met twee ontvangers tussen de 30 en 100 euro.

Een kinetische deurbel met twee ontvangers is een duurzaam en energiezuinig alternatief voor de traditionele deurbel. Het werkt op basis van kinetische energie, wat betekent dat het geen batterijen of elektriciteit nodig heeft om te functioneren. Het heeft twee ontvangers, wat handig is als je een groot huis hebt of als je in een appartement woont met meerdere kamers. Het is makkelijk te installeren en heeft geen last van storingen. Een kinetische deurbel met twee ontvangers is verkrijgbaar bij verschillende winkels en webshops en kost tussen de 30 en 100 euro.

Scroll naar boven