Het schattige Liewood beker met oren – Perfect voor de kleintjes!

Liewood beker met oren Nordic style

Als je op zoek bent naar een schattig en functioneel bekertje voor je kinderen, dan is het Liewood bekertje met oren misschien wel iets voor jou. Dit bekertje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een uniek ontwerp dat kinderen aanspreekt. In dit artikel gaan we dieper in op de kenmerken en voordelen van dit bekertje, evenals enkele tips over hoe je het kunt gebruiken.

Kenmerken van het Liewood Bekertje met Oren

Het Liewood bekertje met oren is gemaakt van siliconen, een duurzaam en veilig materiaal dat geschikt is voor kinderen van alle leeftijden. Het bekertje is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een inhoud van 150 ml. Het ontwerp van het bekertje is eenvoudig maar effectief, met twee oren aan de bovenkant die kinderen kunnen vasthouden.

Een ander kenmerk van het Liewood bekertje met oren is dat het vaatwasmachinebestendig is. Dit betekent dat je het bekertje gemakkelijk kunt schoonmaken zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het beschadigd raakt. Het bekertje is ook bestand tegen hoge temperaturen, dus je kunt het veilig in de magnetron plaatsen om drankjes op te warmen.

Het Liewood beker met oren is gemaakt van 100% siliconen en is vrij van BPA en ftalaten.

Voordelen van het Liewood Bekertje met Oren

Een van de voordelen van het Liewood bekertje met oren is dat het kinderen aanmoedigt om zelfstandig te drinken. Door de oren aan de bovenkant van het bekertje kunnen kinderen het gemakkelijk vasthouden en drinken zonder hulp van een volwassene. Dit kan hen helpen om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen en hun zelfvertrouwen te vergroten.

Een ander voordeel van het Liewood bekertje met oren is dat het lekvrij is. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat het bekertje omvalt en de inhoud ervan overal verspreidt. Dit kan vooral handig zijn als je onderweg bent of als je kinderen graag drinken in bed.

Het Liewood bekertje met oren is ook een duurzame keuze. Omdat het gemaakt is van siliconen, gaat het langer mee dan plastic bekertjes en kan het gemakkelijk gerecycled worden. Dit betekent dat je niet alleen een schattig bekertje hebt voor je kinderen, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Het liewood beker met oren

Tips voor het Gebruik van het Liewood Bekertje met Oren

Als je het Liewood bekertje met oren wilt gebruiken, zijn er enkele handige tips die je kunt volgen. Ten eerste is het belangrijk om het bekertje goed schoon te maken voordat je het voor het eerst gebruikt. Dit kan eenvoudig worden gedaan door het bekertje in warm water te wassen en af te spoelen.

Een andere tip is om het bekertje niet te vullen tot de rand. Het is beter om het bekertje slechts voor de helft te vullen, zodat er geen morsen optreden wanneer je kind het bekertje vasthoudt. Dit kan ook helpen om verspilling te verminderen en ervoor te zorgen dat je kind niet te veel drinkt.

Als je kind het bekertje nog niet gewend is, kun je hem aanmoedigen om het vast te houden en eruit te drinken terwijl je erbij bent. Dit kan hen helpen om vertrouwd te raken met het bekertje en hen aanmoedigen om het zelfstandig te gebruiken.

“De Liewood beker met oren is niet alleen schattig, maar ook praktisch voor kleine handjes.”

Alternatieven voor het Liewood Bekertje met Oren

Als je op zoek bent naar alternatieven voor het Liewood bekertje met oren, zijn er verschillende opties beschikbaar. Een daarvan is het Done by Deer bekertje, dat ook een schattig ontwerp heeft en verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

Een andere optie is het EZPZ Tiny Cup bekertje, dat is ontworpen om kinderen te helpen leren drinken uit een open beker. Dit bekertje heeft een breed en stabiel ontwerp dat morsen helpt voorkomen en heeft geen oren of handvatten.

Het Liewood bekertje met oren is een schattig en functioneel accessoire dat perfect is voor kinderen van alle leeftijden. Met zijn duurzame en lekvrije ontwerp is het bekertje een handige keuze voor thuis of onderweg. Bovendien kan het bekertje kinderen aanmoedigen om zelfstandig te drinken en hun motorische vaardigheden te ontwikkelen. Als je op zoek bent naar een schattig en praktisch bekertje voor je kinderen, dan is het Liewood bekertje met oren zeker het overwegen waard.

Scroll naar boven