Dekens met logo: Personaliseer uw bedrijf met op maat gemaakte dekens

Merkgerichte dekens voor reclamedoeleinden

Als bedrijf is het belangrijk om op te vallen en je merk bekend te maken bij een breed publiek. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, maar een effectieve en duurzame manier is het gebruik van dekens met logo. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de voordelen van dekens met logo en hoe je deze kunt gebruiken om je merk te promoten.

Wat zijn dekens met logo?

dekens met logo zijn dekens die zijn bedrukt met het logo van een bedrijf, organisatie of evenement. Deze dekens zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materialen. Ze kunnen worden gebruikt als promotionele items, relatiegeschenken of als onderdeel van de bedrijfsuitrusting.

Wist je dat dekens met logo niet alleen populair zijn als relatiegeschenk, maar ook vaak gebruikt worden als promotiemateriaal tijdens sportevenementen en festivals?

Voordelen van dekens met logo

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van dekens met logo, zoals:

1. Effectieve promotie

Dekens met logo zijn een effectieve manier om je merk te promoten. Ze zijn opvallend en trekken de aandacht van mensen. Bovendien worden dekens vaak gebruikt in het dagelijks leven, wat betekent dat je merk regelmatig onder de aandacht wordt gebracht.

2. Duurzaamheid

Dekens met logo zijn duurzaam en gaan lang mee. Dit betekent dat je merk langdurig wordt gepromoot, wat resulteert in een grotere naamsbekendheid en een hogere merkwaarde.

3. Veelzijdigheid

Dekens met logo zijn veelzijdig en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Ze kunnen worden gebruikt als onderdeel van de bedrijfsuitrusting, als relatiegeschenken of als promotionele items tijdens evenementen.

4. Hoge kwaliteit

Dekens met logo zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kwaliteiten. Hierdoor kun je kiezen voor dekens van hoge kwaliteit die lang meegaan en comfortabel zijn om te gebruiken.

Dekens met logo

Hoe kun je dekens met logo gebruiken om je merk te promoten?

Er zijn verschillende manieren om dekens met logo te gebruiken om je merk te promoten, zoals:

1. Evenementen

Dekens met logo kunnen worden gebruikt als promotionele items tijdens evenementen. Je kunt ze uitdelen aan bezoekers of gebruiken als prijzen tijdens wedstrijden.

2. Relatiegeschenken

Dekens met logo zijn perfecte relatiegeschenken. Ze zijn nuttig en worden vaak gebruikt, wat betekent dat je merk regelmatig onder de aandacht wordt gebracht.

3. Bedrijfsuitrusting

Dekens met logo kunnen worden opgenomen in de bedrijfsuitrusting. Dit kan helpen om eenheid en consistentie binnen het bedrijf te creëren en het merk te versterken.

4. Verkoop

Dekens met logo kunnen worden verkocht als merchandise. Dit kan een extra inkomstenbron genereren en tegelijkertijd het merk promoten.

Welke soorten dekens met logo zijn er?

Er zijn verschillende soorten dekens met logo beschikbaar, zoals:

1. Fleece dekens

Fleece dekens zijn zacht, warm en comfortabel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen worden bedrukt met een logo.

2. Wollen dekens

Wollen dekens zijn duurzaam en hebben een luxe uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen worden bedrukt met een logo.

3. Katoenen dekens

Katoenen dekens zijn lichtgewicht en ademend. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen worden bedrukt met een logo.

4. Acryl dekens

Acryl dekens zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen worden bedrukt met een logo.

Hoe kun je de juiste deken met logo kiezen?

Bij het kiezen van de juiste deken met logo zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, zoals:

1. Doel

Wat is het doel van de deken met logo? Wordt het gebruikt als promotioneel item, relatiegeschenk of als onderdeel van de bedrijfsuitrusting?

2. Materiaal

Welk materiaal past bij het doel van de deken met logo? Fleece, wol, katoen of acryl?

3. Kleur

Welke kleur past bij de huisstijl van het bedrijf en het doel van de deken met logo?

4. Afmetingen

Welke afmetingen zijn nodig voor het doel van de deken met logo?

5. Budget

Wat is het beschikbare budget voor de deken met logo?

Zakelijke dekens met bedrijfsnaam

Hoe kun je dekens met logo bestellen?

Er zijn verschillende manieren om dekens met logo te bestellen, zoals:

1. Online

Er zijn verschillende online leveranciers die dekens met logo aanbieden. Deze leveranciers bieden vaak een breed scala aan materialen, kleuren en afmetingen.

2. Lokale leveranciers

Lokale leveranciers kunnen ook dekens met logo aanbieden. Dit kan handig zijn als je dekens met logo snel nodig hebt of als je persoonlijk contact wilt hebben met de leverancier.

3. Custom made

Sommige leveranciers bieden ook custom made dekens met logo aan. Dit betekent dat je dekens met specifieke afmetingen, materialen en kleuren kunt bestellen die perfect passen bij het doel van de deken met logo.

“Dekens met logo zijn niet alleen functioneel, maar ook een krachtig marketinginstrument voor bedrijven.”

Tips voor het gebruik van dekens met logo

Hier zijn enkele tips voor het effectief gebruik van dekens met logo:

1. Maak het logo opvallend

Zorg ervoor dat het logo opvallend is en goed zichtbaar is op de deken.

2. Kies de juiste kleur

Kies een kleur die past bij de huisstijl van het bedrijf en die opvalt.

3. Gebruik dekens op de juiste manier

Gebruik dekens op een manier die past bij het doel van de deken met logo. Bijvoorbeeld als promotioneel item tijdens evenementen of als relatiegeschenk.

4. Maak gebruik van dekens tijdens koude seizoenen

Maak gebruik van dekens tijdens koude seizoenen om de merkbekendheid te vergroten en tegelijkertijd klanten en medewerkers warm te houden.

5. Combineer met andere promotionele items

Combineer dekens met logo met andere promotionele items om de merkbekendheid te vergroten en een complete merkbeleving te creëren.

Dekens met logo zijn een effectieve en duurzame manier om je merk te promoten. Ze zijn veelzijdig, duurzaam en van hoge kwaliteit. Door de juiste deken met logo te kiezen en deze op de juiste manier te gebruiken, kun je de merkbekendheid vergroten en een positieve merkbeleving creëren.

Scroll naar boven