Briljante kattennamen met een B voor jouw harige vriend

Betoverende kattennamen met een B

Als je op zoek bent naar een naam voor jouw nieuwe kat, dan kan het kiezen van de juiste naam een lastige klus zijn. Er zijn zoveel opties om uit te kiezen! Als je op zoek bent naar een naam die begint met de letter B, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel hebben we een lijst samengesteld van populaire en unieke kattennamen die beginnen met de letter B.

Populaire Kattennamen met een B

 1. Bella – Bella is een populaire naam voor katten en betekent “mooi” in het Italiaans. Het is een naam die past bij veel verschillende soorten katten, van kleine tot grote rassen.

 2. Blackie – Blackie is een naam die past bij zwarte katten. Het is een eenvoudige naam, maar het past goed bij veel verschillende soorten katten.

 3. Buffy – Buffy is een naam die vaak wordt gegeven aan katten met een witte vacht. Het is een schattige en speelse naam die perfect is voor katten die graag spelen.

  “Kattennamen met een b zijn bijzonder en briljant, ze brengen een beetje extra bont en gezelligheid in huis.”

 4. Bailey – Bailey is een naam die past bij zowel mannelijke als vrouwelijke katten. Het is een populaire naam die vaak wordt gegeven aan katten met een gouden of bruine vacht.

 5. Bandit – Bandit is een naam die past bij katten met een ondeugend karakter. Het is een naam die vaak wordt gegeven aan katten met een zwart-witte vacht.

 6. Binx – Binx is een naam die past bij katten met een eigenzinnig karakter. Het is een naam die vaak wordt gegeven aan katten met een zwarte vacht.

 7. Biscuit – Biscuit is een schattige naam die past bij katten met een lichtbruine of beige vacht. Het is een naam die perfect is voor katten die graag knuffelen.

 8. Buttercup – Buttercup is een naam die past bij katten met een gele of oranje vacht. Het is een schattige en speelse naam die perfect is voor katten die graag spelen.

 9. Buttons – Buttons is een naam die past bij katten met een klein en schattig uiterlijk. Het is een naam die vaak wordt gegeven aan kittens.

 10. Boots – Boots is een naam die perfect is voor katten met witte voeten. Het is een eenvoudige en schattige naam die past bij veel verschillende soorten katten.

Unieke Kattennamen met een B

 1. Bagheera – Bagheera is een naam die past bij zwarte katten. Het is de naam van de zwarte panter uit het boek “The Jungle Book”.

 2. Blue – Blue is een naam die past bij katten met een blauwe vacht. Het is een unieke naam die niet vaak wordt gegeven aan katten.

 3. Blaze – Blaze is een naam die past bij katten met een oranje of rode vacht. Het is een naam die perfect is voor katten met een actief en energiek karakter.

  Uit onderzoek blijkt dat kattennamen met een ‘b’ populairder zijn dan namen met andere letters. Enkele voorbeelden van populaire kattennamen met een ‘b’ zijn Bella, Boris, Bo en Binky.

 4. Breezy – Breezy is een naam die past bij katten met een relaxt en rustig karakter. Het is een unieke naam die niet vaak wordt gegeven aan katten.

 5. Bruno – Bruno is een naam die past bij katten met een stoer en sterk uiterlijk. Het is een naam die vaak wordt gegeven aan katten met een donkere vacht.

 6. Bubba – Bubba is een naam die perfect is voor katten met een grote en zware bouw. Het is een naam die vaak wordt gegeven aan mannelijke katten.

 7. Bubbles – Bubbles is een schattige naam die perfect is voor katten met een speels karakter. Het is een naam die vaak wordt gegeven aan kittens.

 8. Bug – Bug is een naam die past bij katten met een klein en schattig uiterlijk. Het is een unieke naam die niet vaak wordt gegeven aan katten.

 9. Bungle – Bungle is een naam die past bij katten met een onhandig en klunzig karakter. Het is een unieke naam die niet vaak wordt gegeven aan katten.

 10. Buster – Buster is een naam die perfect is voor katten met een stoer en avontuurlijk karakter. Het is een naam die vaak wordt gegeven aan mannelijke katten.

Kattennamen met een b

Betekenisvolle Kattennamen met een B

 1. Bliss – Bliss is een naam die past bij katten die vreugde en geluk brengen in het leven van hun baasje.

 2. Brave – Brave is een naam die past bij katten die dapper en moedig zijn. Het is een naam die vaak wordt gegeven aan katten die beschermend zijn naar hun baasje.

 3. Bright – Bright is een naam die past bij katten die slim en intelligent zijn. Het is een naam die vaak wordt gegeven aan katten die snel nieuwe dingen leren.

 4. Buddy – Buddy is een naam die past bij katten die trouw en loyaal zijn. Het is een naam die vaak wordt gegeven aan katten die graag bij hun baasje zijn.

 5. Bumper – Bumper is een naam die past bij katten die graag knuffelen en tegen hun baasje aan liggen. Het is een naam die vaak wordt gegeven aan katten die graag dichtbij hun baasje zijn.

Beroemde Kattennamen met een B

 1. Bob – Bob is de naam van de kat uit de animatieserie “Pingu”. Het is een schattige naam die perfect is voor katten die graag spelen.

 2. Bagpuss – Bagpuss is de naam van de kat uit de gelijknamige Britse televisieserie. Het is een naam die perfect is voor katten die graag slapen en relaxen.

 3. Binx – Binx is de naam van de kat uit de film “Hocus Pocus”. Het is een naam die perfect is voor katten met een eigenzinnig karakter.

 4. Butch – Butch is de naam van de kat uit de animatieserie “Tom en Jerry”. Het is een naam die vaak wordt gegeven aan katten met een stoer en avontuurlijk karakter.

Tips voor het Kiezen van de Juiste Naam voor Jouw Kat

 1. Kies een naam die past bij het uiterlijk van jouw kat. Als jouw kat bijvoorbeeld een zwarte vacht heeft, dan past de naam “Blackie” goed bij hem.

 2. Kies een naam die past bij het karakter van jouw kat. Als jouw kat bijvoorbeeld graag knuffelt, dan past de naam “Bumper” goed bij hem.

 3. Kies een naam die makkelijk uit te spreken is. Je wilt niet steeds moeite hebben om de naam van jouw kat uit te spreken.

 4. Kies een naam die niet te lang is. Katten reageren vaak beter op namen die kort zijn.

 5. Kies een naam die uniek is. Je wilt niet dat jouw kat dezelfde naam heeft als de kat van jouw buurman.

Er zijn zoveel verschillende namen om uit te kiezen als het gaat om het kiezen van een naam voor jouw kat. Hopelijk heeft deze lijst van populaire, unieke, betekenisvolle en beroemde kattennamen die beginnen met de letter B je geholpen bij het maken van de juiste keuze. Denk goed na over de naam die je kiest, want het is een naam waar jouw kat zijn hele leven mee zal rondlopen.

Scroll naar boven