Bar met ledverlichting kopen? Ontdek de beste opties hier!

Bar met energiezuinige LED verlichting

Een bar met ledverlichting is een unieke en stijlvolle toevoeging aan elke ruimte. Of je nu op zoek bent naar een bar voor thuis of een professionele bar voor je bedrijf, er zijn veel verschillende opties om uit te kiezen. In dit artikel vind je alles wat je moet weten over het kopen van een bar met ledverlichting, van de voordelen van ledverlichting tot de verschillende soorten bars die beschikbaar zijn.

Voordelen van ledverlichting in een bar

Ledverlichting biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele verlichting. Ten eerste zijn ledlampen energiezuiniger dan traditionele gloeilampen, waardoor je geld bespaart op je energierekening. Bovendien gaan ledlampen veel langer mee dan gloeilampen, waardoor je minder vaak lampen hoeft te vervangen.

Een ander voordeel van ledverlichting is dat het veelzijdiger is dan traditionele verlichting. Ledlampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen worden gedimd of helderder worden gemaakt, afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren. Dit maakt ledverlichting ideaal voor een baromgeving, waar de juiste sfeer essentieel is.

Soorten bars met ledverlichting

Er zijn veel verschillende soorten bars met ledverlichting beschikbaar, van eenvoudige thuisbars tot professionele bars voor bedrijven. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten bars met ledverlichting:

 1. Thuisbars met ledverlichting: Als je op zoek bent naar een bar voor thuis, zijn er veel verschillende opties beschikbaar. Van eenvoudige bars die je aan de muur kunt bevestigen tot uitgebreide bars met ingebouwde verlichting, er is voor elk wat wils.

  “Een bar met ledverlichting kopen is de perfecte manier om een ​​sfeervolle en moderne uitstraling aan elke ruimte toe te voegen.”

 2. Professionele bars met ledverlichting: Als je een bar voor je bedrijf wilt kopen, zijn er veel verschillende opties beschikbaar. Van eenvoudige bars die je aan de muur kunt bevestigen tot uitgebreide bars met ingebouwde verlichting en opslagruimte, er is voor elk wat wils.

 3. Mobiele bars met ledverlichting: Als je een bar nodig hebt die je gemakkelijk kunt verplaatsen, zijn er mobiele bars met ledverlichting beschikbaar. Deze bars zijn ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden verplaatst en zijn ideaal voor evenementen en feesten.

Bar met ledverlichting kopen

Materialen en afwerkingen

Bars met ledverlichting zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen, van hout tot roestvrij staal. Hier zijn enkele van de meest voorkomende materialen en afwerkingen:

 1. Hout: Houten bars zijn een populaire keuze vanwege hun warme en klassieke uitstraling. Houten bars zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen, van lichtgekleurde eikenhouten bars tot donkergekleurde mahoniehouten bars.

 2. Roestvrij staal: Roestvrijstalen bars zijn een populaire keuze vanwege hun moderne en strakke uitstraling. Roestvrijstalen bars zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, van gepolijst roestvrij staal tot geborsteld roestvrij staal.

 3. Glas: Glas is een populaire keuze voor bars vanwege de transparante en moderne uitstraling. Glazen bars zijn verkrijgbaar in verschillende soorten glas, van helder glas tot getint glas.

 4. Beton: Betonnen bars zijn een populaire keuze vanwege hun stoere en industriële uitstraling. Betonnen bars zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, van gepolijst beton tot ruw beton.

Grootte en capaciteit

Bars met ledverlichting zijn verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten, van kleine thuisbars tot grote professionele bars. Bij het kopen van een bar met ledverlichting is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte en de capaciteit die je nodig hebt. Hier zijn enkele van de meest voorkomende maten en capaciteiten:

Een bar met ledverlichting kopen kan helpen om de sfeer in een ruimte te verbeteren en kan zelfs bijdragen aan een vermindering van stress en angstgevoelens bij bezoekers.

 1. Kleine thuisbars: Kleine thuisbars zijn meestal ontworpen voor één persoon en hebben een beperkte capaciteit. Deze bars zijn ideaal voor kleine appartementen en studio’s.

 2. Middelgrote thuisbars: Middelgrote thuisbars zijn ontworpen voor meerdere personen en hebben een grotere capaciteit dan kleine thuisbars. Deze bars zijn ideaal voor huizen met een grotere leefruimte.

 3. Grote professionele bars: Grote professionele bars zijn ontworpen voor bedrijven en hebben een grote capaciteit. Deze bars zijn ideaal voor restaurants, bars en clubs.

Opslagruimte

Veel bars met ledverlichting hebben opslagruimte voor glazen, flessen en andere baraccessoires. Bij het kopen van een bar met ledverlichting is het belangrijk om rekening te houden met de hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten opslagruimte:

 1. Glazenrekken: Glazenrekken zijn ontworpen om glazen op te bergen en zijn meestal gemaakt van hout of metaal.

 2. Flessenrekken: Flessenrekken zijn ontworpen om flessen op te bergen en zijn meestal gemaakt van hout of metaal.

 3. Schappen: Schappen zijn ontworpen om verschillende baraccessoires op te bergen, zoals shakers, zeven en andere gereedschappen.

Praktische LED bar kopen

Verlichtingsopties

Bars met ledverlichting zijn verkrijgbaar in verschillende verlichtingsopties, van eenvoudige ledstrips tot ingebouwde verlichtingssystemen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende verlichtingsopties:

 1. Ledstrips: Ledstrips zijn een populaire keuze vanwege hun eenvoudige installatie en veelzijdigheid. Ledstrips kunnen worden gebruikt om de bar van onderaf te verlichten of om accentverlichting te bieden.

 2. Ingebouwde verlichting: Ingebouwde verlichtingssystemen zijn ontworpen om de hele bar te verlichten en zijn ideaal voor professionele bars.

 3. Accentverlichting: Accentverlichting is ontworpen om specifieke delen van de bar te verlichten, zoals glazenrekken of flessenrekken.

Prijs

De prijs van een bar met ledverlichting varieert afhankelijk van het type bar, de grootte, de materialen en de verlichtingsopties. Thuisbars zijn over het algemeen goedkoper dan professionele bars, en eenvoudige bars zijn over het algemeen goedkoper dan uitgebreide bars met veel opslagruimte en verlichtingsopties. Bij het kopen van een bar met ledverlichting is het belangrijk om een budget te hebben en rekening te houden met de totale kosten, inclusief installatie en eventuele extra’s.

Installatie

De installatie van een bar met ledverlichting kan variëren afhankelijk van het type bar en de verlichtingsopties. Sommige bars zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en kunnen gemakkelijk aan de muur worden bevestigd, terwijl andere bars professionele installatie vereisen. Bij het kopen van een bar met ledverlichting is het belangrijk om te overwegen hoe de bar zal worden geïnstalleerd en of professionele installatie nodig is.

Barset met LED verlichting

Onderhoud

Bars met ledverlichting vereisen over het algemeen weinig onderhoud, maar het is belangrijk om de bar schoon te houden en de ledlampen indien nodig te vervangen. Bij het kopen van een bar met ledverlichting is het belangrijk om te overwegen hoe gemakkelijk de bar schoon te maken is en hoe gemakkelijk de ledlampen kunnen worden vervangen.

Garantie en retourbeleid

Bij het kopen van een bar met ledverlichting is het belangrijk om te controleren op garanties en retourbeleid. Veel fabrikanten bieden garanties op hun producten, variërend van enkele maanden tot enkele jaren. Het is ook belangrijk om het retourbeleid van de verkoper te controleren, voor het geval je niet tevreden bent met de bar.

Accessoires

Er zijn veel verschillende accessoires beschikbaar voor bars met ledverlichting, van glazen en shakers tot gepersonaliseerde barborden. Hier zijn enkele van de meest voorkomende accessoires:

 1. Glazen: Glazen zijn een essentieel onderdeel van elke bar en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen.

 2. Shakers: Shakers zijn ontworpen om cocktails te mengen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.

 3. Barborden: Barborden zijn ontworpen om de naam van de bar of een gepersonaliseerde boodschap weer te geven en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en stijlen.

Een bar met ledverlichting is een unieke en stijlvolle toevoeging aan elke ruimte. Bij het kopen van een bar met ledverlichting is het belangrijk om rekening te houden met de grootte, capaciteit, materialen en verlichtingsopties. Het is ook belangrijk om te overwegen hoe de bar zal worden geïnstalleerd en welk onderhoud nodig is. Met de juiste bar en accessoires kun je een geweldige sfeer creëren en genieten van heerlijke cocktails in stijl.

Scroll naar boven