Algemene voorwaarden

Welkom bij dieroppapier.nl, een website die zich richt op het verstrekken van informatie. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden.

Gebruik van de website

De informatie op dieroppapier.nl is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden. Het is niet de bedoeling om medisch of professioneel advies te vervangen. Wij streven ernaar om de informatie op onze website actueel en accuraat te houden, maar wij kunnen geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid of betrouwbaarheid van de informatie.

Auteursrecht

Alle inhoud op dieroppapier.nl is eigendom van de website en is beschermd door het auteursrecht. Het is niet toegestaan om de inhoud te kopiƫren, distribueren, reproduceren of enig ander gebruik te maken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Wijzigingen

Dieroppapier.nl behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met de meest recente versie van de algemene voorwaarden.

Privacy

Wij respecteren uw privacy en zullen uw persoonlijke gegevens niet verkopen, verhuren of op enige andere manier openbaar maken. Voor meer informatie over ons privacybeleid, verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Contact

Als u vragen of opmerkingen heeft over deze algemene voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Bedankt voor uw bezoek aan dieroppapier.nl. Wij hopen dat de informatie op onze website nuttig en informatief is.

Scroll naar boven